POLITIKA POVRATA

Povrat novca i zamjena prihvatit će se samo za gotove haljine iz studia ako zatražite povrat / zamjenu u roku od 24 sata od isporuke vašeg predmeta na vašu adresu za dostavu. Vraćeni ili zamijenjeni predmeti moraju se otpremiti u roku od 24 sata od primitka odobrenja za povratak na našu adresu. Povrat se odnosi isključivo na haljine i proizvode iz kolekcija koje smo mi kreirali. Custom izrada ili po narudžbi je konačna prodaja, nema povrata, osim ako je artikl došao oštećen u tom slučaju smo dužni vam popraviti artikl.

Povratak se NE prihvaća na narudžbama prilagođenog dizajna, stavkama s prilagodbama dizajna ili primjercima kupljenim na sniženju.

Naknade za prilagodbu zatraženu na vjenčanicama se ne vraćaju.

Povratak će se prihvatiti samo ako artikl stigne neoštećen. Ako je vraćeni predmet zaprljan (uključujući šminku ili prekomjernu dlaku kućnih ljubimaca) ili ima neugodan miris (posebno dim), od povrata će se odbiti dodatnih 300kn naknade za čišćenje.

U vrlo nevjerojatnom slučaju da vam artikl stigne s nedostatkom, rado ćemo ga popraviti bez naknade.

Troškovi poštarine nikad se ne vraćaju, a kupac je odgovoran za sve troškove vraćanja i troškove poštarine povezane s izmjenama. Također za sve troškove osobnog dolaska u studio.

Zbog velike potražnje za našim haljinama i dodacima, kada naručujete, često odbijamo druge mladenke kako bi vam zauzeli mjesto u našem proizvodnom rasporedu. Stoga, ako se predomislite u vezi s haljinom, velom ili narudžbom dodatne opreme prije izrade akontaciju ne vraćamo. Ona se može iskoristiti u tekućoj godini za drugu narudžbu ukoliko za to postoji mogućnost. Ukoliko je izrada po mjeri već započela dužni ste preuzeti vašu narudžbu i platiti u cjelosti.

Prilagođene haljine koje su na zahtjev kupca promijenjene u odnosu na njihov izvorni dizajn konačna su prodaja. Ne možete ih vratiti ili zamijeniti. To uključuje prilagođene boje i promjene tkanina, kao i promjene dekoltea, promijene rukava i sl. Takodjer se ne mogu vratiti haljine koje smo skratili na dužine ispod 120cm. Haljinu možete naručiti u originalnoj dužini i skratiti kod vaše krojačice ili kod nas nakon što dužinu označite, troškove poštarine snosi kupac.

U slučaju da niste bili na niti jednoj probi vlastite naručene haljine i radimo ju samo po zadanim mjerama ograđujemo se od svih nedostataka pri izradi po mjeri. Smatramo da za idealno iskrojenu i prilagodjenu haljinu trebate doći na konstrukcijsku probu i završnu gdje sve možemo provjeriti i uštimati. Ukoliko niste u mogućnosti, mi ćemo sve napraviti po zadanim mjerama no ne možemo 100% garantirati da će haljina idealno pristajati.

Haljine naručene posebno po dizajnu kupca su kreirane od strane Gray Bridal tima i koristimo krojeve koje smatramo najboljima za odabrani model i prema skici koju smo skicirali. Na konstrukcijskoj probi možemo napraviti manje prilagodbe kroja ( dubina dekoltea, visina leđa i sl.), sve ostale promjene koje su moguće na konstrukcijskoj probi zahtjevaju ponovnu pripremu i krojenje stoga i naknadu koju treba odrediti Gray Bridal. Stoga molimo da ukoliko niste sigurni oko skice ili kroja haljine da prije krojenja zatražite dodatne konzultacije. Promjene možemo uvažiti samo na probi , ne naknadno telefonski ili porukama jer se haljine odmah iza probe prekrajaju.

U vrlo malo vjerojatnom slučaju da prilagođeni predmet stigne s nedostatkom, rado ćemo ga popraviti bez naknade za rad. Ako artikl stigne prema zahtjevu, a kupac zatraži dodatne promjene od strane našeg tima, procijenit će se naknada za promjenu kako bi se izvršile prilagodbe dizajna. Iznos naknade odredit će naš Gray Bridal tim za svaki pojedinačni slučaj, a minimalna cijena je 500kn za vjenčanice.

Kupci su odgovorni za sve uvozne i carinske pristojbe povezane s njihovom kupnjom. Potičemo međunarodne kupce da prije kupnje budu svjesni naknada u svojoj zemlji.

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće molimo da nam se obratite na e mail: studio.gray.osijek@gmail.com

© 2023 graybridal.com